Истината моя
Какъв е смисълът на живота? Какво съм аз? Какво е човечеството? Защо мога да мисля задълбочено? Има ли граници човешкият мозък? Могат ли границите да бъдат прекрачени или не? Те първа ще се раждат хора, които ще бъдат способни да прекрачват границите на нещата, които са необясними за нас, Дори бъдещите хора няма да се напрягат и натоварват толкова много да мислят за необяснимите неща, които искаме да знаем, Това ще бъде полезно за тях и ще живеят по-дълго, и ще бъдат полезни,
Аз макар и млад, и също човек който не обича да учи много, искам да си обясня и открия истината, Та нека да помисля задълбочено!
Защо съм тук? Дали всички сме еднакви? Не, всеки човек е различен, Смисълът на живота се крие в самите нас, Най-големият ни враг е самият себе си, Аз съм врагът на себе си, Тогава нека бъда приятел на себе си и да видим какво ще последва, Аз усещам в себе си повече от нормалното, Разбира се това повече се вижда отвън мен,
Има ли смисъл живота си задава всеки човек, Разбира се че има, Човечеството инстинктивно прави това, което се иска от него, Само трябва човечеството да бъде мотивирано за продължи напред, както всеки човек, който гледа тялото му да е здраво или да е във форма,
Планетата ни е милиони пъти по-голяма от един човек, Така е и при атомите вътре в човека, Ами, ако космосът е съвкупност от молекули на организъм, както атомите у човека? Нека приемем, че това не е така, Ще бъде по-добре за нас, Да се върнем към човешкият смисъл за живота,
Животните сякаш нямат разум и не помнят миналото и не мислят за бъдещето, В племената има шаман, който мисли за всичко, Всички други хора от племето не мислят за минало или бъдеще и така те са здрави и щастливи, Само шаманът може и той дава задачите за утрешният ден на всички хора от племето, Защо модерните хора не могат да не мислят за минало, бъдеще и да бъдат здрави? Тук се крие тайна, която се изяснява, че модерните хора трябва да бъдат такива каквито са им гените в тялото, Това е съвсем ново начало на човечеството, да могат всички да имат способността да мислят задълбочено, Но нали тази способност тормози много хора? Всеки си задава въпросът, Какъв е смисълът на живота? Животът ще бъде такъв какъвто трябва да бъде и ние хората не трябва да мислим прекалено много,
Често минаващи мисли през главата ни е какво правим и нужни ли сме на някого или планетата? Нека да видим какво правят животните! Нали те са навсякъде около нас, Какво правят мравките? Те работят, строят, ловуват или събират, за да могат да оцелеят, Вече открихме една част от истината, оцеляването, Също така и часта въображението,
Какво правят пчелите? Ето тук открих много важни елементи за истината, Не си измислям или копирам информация, просто обичам да пиша страници и да развихрям въображението си на база опит от живота, Така, пчелите са наистина прости, Те събират мед, Само това ли? Не, пчелите събират прашец от много цветове от тревите, храстите и дърветата, после правят каша, която наричаме мед, Пчелите са най-добрите фермери и събирачи, Няма да обяснявам задълбочено за пчелите как те живеят или как се развиват, Ще го пропусна,
Разбрахме, че пчелите събират прашец от растенията, Една пчела прелита от един цвят на друг цвят и така, те разнасят семето на живота, Те не го осъзнават, Те не могат да мислят задълбочено като нас, Нали търсим смисълът на живота? ето го,,, Хората или по-скоро човеците са пчели, но ние сме интелигентни пчели, Макар и да не го осъзнаваме ние правим това, което се иска от нас, Човеци са кацнали на Луната, Апарати са стигнали до края на Слънчевата ни система, Това изглежда нищожно нали? Със сравнение че трябва да можем и повече в случай, че планетата ни загива или бъде застрашена, Какво да правим ние не можем да се спасим от гибел в 21 век, Нека да не мислим много, Няма да се отчайваме, Ще продължим напред колкото можем,
Човечеството е пчели ние трябва да носим живота от планета на планета, ние трябва да опрашваме, Когато напуснем Земята, ние ще се отправим към друга планета да можем да оцелеем, както мравките го правят, По този начин с появата си на друга егзопланета ние носим бактерии, животни и растения, Това се нарича опрашване, както пчелите го правят,
Какво ще се случи със сто хилядите видове животни и милионите растения, когато не можем да живеем на Земята и трябва да я напуснем? Разбира се няма да мислим много, Не може да вземем , милион вида растения и животни, Идва въпросът за изчезналите видове животни, като птицата Додо, поради вина на човека, Космосът ще каже, че всички други видове животни и растения не са важни, Тогава важните сме ние, Когато планетата загива ще изчезнат милиони видове, тогава птицата Додо ще бъде забравена, Видовете животни и растения могат да не са важни за космосът, но за нас те са учители, Учители, които ни учат и ние трябва да запомним техните уроци, защото те не са вечни,
Ние трябва да опрашваме, това е щастието, Сега, гибел на пчелите значи гибел и за хората, Пазете ги и тогава хората ще бъдат вечни!