Колега Atanassovski ,изгледах клипчетата за този испански нож ,тъй като ми направи впечатление изказването ,цитата по памет "гледаш ножа го блъскат в камъни и нищо му няма" та колега тая плочка далеч не е гранит както се изказа ,тва си беше някъв доста ронлив материал. Отделно колега , амигото много тактично угаси камерата ,точно пред момента да се види иначе достатъчно дебелият връх (почти не съм виждал ножове с толкова дебел връх)
После на импровизираният ВС-телешоп на нож+ острилки пак беше едно такова уж реже ама едно му такова трудно и един такъв дебел тоя нож, дали в тоя форум не са се опитали да си направят форумен чук за излетите им в Перу?
п.п. иначе сам каза ,че първите 100 броя са различни ,вероятно са от друга стомана ,а не тази която са ти продали
п.п.2 колега ,някъде спомена ,че си от 10 години в Испания ,е прави лошо впечатление ,че за тези десет години си позабравил БГ ,та чако до такава степе "Бук ли беш ,дъб ли беше ,едно такова ама жълъди има"
И аз щъкам от да речем 12 лета по Европата ама такива работи не се забравят ,иначе гледам с македонският диалект нямаш проблем ?
Високи сини планини!За сто години пет войни!
А пък реките, езерата!За сто години пет преврата!