Аз както ви казах и Зосо ми потвърди думите, ще си взема поне 1 Мора и според опита с нея ще преценя на мене дали ми е арна или не ми е арна
Този е правилния начин и аз не виждам нищо лошо в това да има различни мнения, напротив, според мен точно този е правилния начин да се стигне до правилен извод в края на краищата. Няма еднакви хора, няма и еднакви мнения, в случая тук с ножовете е важен единствено личният опит, аз мисля така. Примерно от Зосо и Ивеца вземам пример заради опитът им със стоманите, от Стоян вземам опита с Мора (той ме запали да си зема Мора) и готините статии в блога + много идеи, които ми дойдоха на ум гледайки блога при това на роден език.
За мен е полезно както едното така и другото, примерно почвам да ви схващам терминологията, защото до преди няколко дена все едно китайски език четях...
Виждате ли? В моя случай всичко е полезно. Извличам примери от опита на по-напредналите в някой области и според моя опит в последствие решавам сам за себе си кое какво е.
Между другото нацъках малко снимки вчера и по-късно може да се пробвам да ги кача да разгледате дивия Мадрид, определено ще ви хареса. Имам матеряли за няколко различни репортажа.
Големия проблем на нашият народ е да осъзнае огромния потенцял дето притежава и после да го обедини, тоест да се научим, че точно в разликите се крие силата
И тука се вижда съвсем ясно, на всякъде се вижда аз го виждам всекидневно....
Мерси ви още веднъж колеги!!!
Живи и здрави!
''....в началото, бях вятър...''