XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 21.09.2011 21:43:45

ErU
Редови

От: София
Регистриран: 13.08.2011
Уеб-сайт

Strap Cutter

[video][/video]

[video][/video]

Приложението за БЪРЗО И ЧИСТО РЯЗАНЕ НА ДРЕХИ - ЕКИПИРОВКА, е подразбируемо и в реда на нещата... така че вие сте наред с коментарите, приложението, начина на употреба и всичко свързано с това на пръв поглед "чудо" на чудесата!

Офлайн

0

#2 21.09.2011 22:13:15

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

Отг: Strap Cutter

Колега ErU, това "Чудо на чудесата" е добро предложение, но за съжление няма почти нищо приложимо в бушкрафта! Сори! cool

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#3 21.09.2011 22:32:58

ErU
Редови

От: София
Регистриран: 13.08.2011
Уеб-сайт

RELAX написа:

Колега ErU, това "Чудо на чудесата" е добро предложение, но за съжление няма почти нищо приложимо в бушкрафта! Сори! cool

Ми да и аз така си помислих в началото на тез.... редове, постове! Освен обработка на кожа (точни обрязвания, оразмеряване, изрязване и др.), важни (100%) сейфти клъцвания при злопулука на (паракорд, въженца, колани (автомобилни, алпийски)! Може би някво моделиране на стрели и толкова! Моля да ме извините за постовете които не са на място и не отговарят на форума, надявам се и съм сигурен съм че  няма да навредят на тематиката на форума и целта му! Благодаря за вниманието!

Офлайн

0

#4 22.09.2011 15:38:17

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Наскоро ми подариха един фенер със вграден страп-кътър + още няколко интересни джаджи. Ще взема да му направя едно ревю, макар че не е много по темата бушкрафт.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff