XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 07.05.2011 23:12:09

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

Отг: Да се похваля

Green, приятелю, как вървят нещата с клуба на туриста? Имате ли вече практически трекинги?  smile

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#17 07.05.2011 23:21:39

Green
Редови

Регистриран: 06.10.2010

Имаме, и още как - миналата седмица направихме поход, за един екопанаир чистихме язовира, та чак не ни стигнаха чувалите и идваха да ни носят допълнително, после като стигнахме до самия язовир (понеже чистихме и пътя до него) още 30тина чувала от 100литровите заминаха. Боклука пак не беше изчистен напълно де, но поне направихме една изява!
Сега ще има на 14 -ти май маркиране на една пътека, но аз ще съм в Трявна тогава при късмет, и няма да очаствам...

Офлайн

0

#18 13.05.2011 15:12:07

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Честито приятелче! Това, с което си се захванал или натопили roll е много хубаво, но и много голям таралеж. Незнам как е във вашето дружество, но при нас на младите кадри много внимание се обръща. Разбира се, ще срещнеш много трудности, много упреци и много критика. Ако имаш цел, ще успееш. Не винаги ще ти се помага, даже някога ще ти пречат. Въпреки най-сърдечните изказвания че, е за твое добро. Та това е плява - ще помагаме с каквото можем. Намери си една книжка "Скаутски наръчник" от Александър Лечев 2004г. Издателство РИТТ- Силистра. Има интерестни неща за прочит. Писана е в леко соц. стил, но като цяло е доста ценна. Има и други книжлета с подобна тематика. Чети и питай, ако е сложно намирането, ще пробвам да ти изпратя копие.

Офлайн

0

#19 13.05.2011 21:32:58

Green
Редови

благодаря окдалф аз всъщност съм член и на скаутската организация и сега ще ни дават книжки от 2007 година мисля че издателство,аз съм ги чел вече тея неща де но нищо
и не се тревожете ще се справя големия зор не се пада на мен аз съм просто водача на шайката тоест аз ще ги организирам няма да ги водя (поне не знам за такива предизвикателства) и ще им казвам къде кога какво трябва да се прави и някой възрастен задържително ще помага като се наложи да се ходи някъде

Офлайн

0

#20 13.05.2011 22:26:29

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

Върти ми се една муха в главата - да взема да спретна една тема във форума - " Как да сме полезни на Green" или по-общо - "Полезни съвети към младежите с афинитет към бушкрафта".

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#21 28.06.2011 21:53:25

Green
Редови

След кратко събеседване с RELAX, все пак бях убеден да си призная докъде стигнах с клуба и как са нещата там.

Ами, освен че всичко е наред и живота покрай него е добре, вече имаме макар и малко калпава фейсбук-страница, където без разрешението на главния админ съм пуснал някоя друга тема от блога му. Също така, ще имаме "Национален ученически събор", непосредствено след джулая, тоест 1, 2, 3 юли - близо до Казанлък, където най тържествено ще дойдат представители от цяла България и ще се включат в занимателни турситически игри и забавления. И после се обмисля 3-дневен поход от хижа "Амбарица" до "Рай". Това е засега, ще видите какви сме ги вършили след няколко дни, ако се сдобия със снимки, че моя фотоапарат от цифров стана лентов....  big_smile

Офлайн

0

#22 28.06.2011 22:28:25

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Браво, браво, зелени братко smile А по това време от годината ходенето от Амбарица до Рай (предполагам през Добрила?) си е живо удоволствие. Чакаме снимки smile

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#23 29.06.2011 08:21:40

Green
Редови

Честно казано не съм ходил и не знам какво удоволствие ще е, ама щом сме в дивото...
Пък вече проблема със снимките ще видя как ще го реша, но ще има.

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff